beschikbaar ma t/m za 10:00 - 21:00
Hendrik Werkmanhof 31, 3544MB Utrecht

Microneedling

Social

Behandeling informatie

MICRONEEDLING 

Geschikt voor de behandeling van o.a.

MICRONEEDLING 

De huid krijgt een intensieve boost en directe opfrissing. Mocht je een indrukwekkende verbetering van je huid wensen, dan kun je kiezen voor de Microneedling behandeling. Een zeer effectieve en veilige behandelmethode. Bij de microneedling behandeling wordt er op een gecontroleerde manier microkanaaltjes in de huid gemaakt. Door deze prikkeling in het weefsel komen groeifactoren vrij die zorgen voor de aanmaak van collageen en elastine. De huid krijgt een intensieve boost en directe opfrissing, met uiteindelijk een nieuwe huidstructuur. Daarbij kan met behulp van microneedling een werkstof dieper in de huid aangebracht worden, waardoor het effect vergroot wordt. 

WAT KAN ER VERWACHT WORDEN VAN DE MICRONEEDLING BEHANDELING? 

Anti Aging:  De Dermapen behandeling is ontworpen om een veilige en herstellende reactie in de huid te creëren en de natuurlijke collageen- en elastineproductie in de huid te activeren. Dit samen met het herstellen van de huidoppervlakte zorgt voor een verbeterde huid; de huid ziet er hierdoor gezonder, strakker en gelijkmatiger uit en poriën vervagen en rimpels verminderen. 

Littekenweefsel:  De Dermapen is het enige Microneedling apparaat met een speciale littekeninstelling en protocollen voor het herstellen van diepe, atrofische littekens inclusief chirurgische, brandende contracturen, striae en post-acnelittekens. 

Pigmentatie:  In tegenstelling tot laserbehandelingen heeft de Dermapen geen risico op oververhitting en hypopigmentatie (plaatselijke plekjes zonder pigment), terwijl het de geoptimaliseerde celfunctie bevordert. Dit maakt het een geschikte behandelprocedure voor iedereen die last heeft van melasma en aanleg heeft voor hyperpigmentatie. De pen maakt microkanaaltjes in de huid met behulp van een kopstuk met 12 kleine naaldjes, die door de bijzondere slijping, makkelijk in de huid glijden. Afhankelijk van de diepte van de naaldjes in de huid kan er een tintelend tot prikkend gevoel waargenomen worden. Daarbij kan de behandelde huid warm aanvoelen. Vaak bij de afronding van de behandeling, het koelen van de huid, zal het gevoel afnemen en verdwijnen. Tijdens en direct na de behandeling tot ongeveer een week na de behandeling ontstaat er een roodheid van de huid. Het is mogelijk dat de huid begint te schilferen. Meestal is na een week de huid volledig hersteld. 

VOOR WIE IS DE  MICRONEEDLING BEHANDELING? 

Een Microneedling behandeling is bedoeld voor iedereen die graag een intensieve behandeling ondergaat om de huid een boost te geven, voor een gladde, zachte en stralende teint. Daarbij is deze behandeling goed inzetbaar bij doelgerichte huidproblemen zoals huidverslapping, fijne lijntjes en rimpeltjes, oneffenheden, grove huidstructuur en poriën, pigment en zonbeschadigingen, striae, littekens en kaalheid. 

VOOR WIE IS DE  MICRONEEDLING BEHANDELING MINDER GESCHIKT? 

Informeer de schoonheidsspecialist altijd voorafgaande aan de behandeling bij:

Gebruik van antibiotica 

 • Neiging tot littekenvorming 
 • Infectieziekten 
 • Open of verdachte plekken 
 • Actieve herpes 
 • Eczeem 
 • Geïrriteerde huid 
 • Gebruik van roaccutane (isotretinoine) de laatste 6-12 maanden 
 • Geschiedenis medische problemen 
 • Allergieën 
 • Zwangerschap 
 • Borstvoeding 
 

VOORBEREIDINGEN? 

Voor het optimale behandelresultaat is het raadzaam om de huid goed voor te bereiden op de behandeling. Direct na de behandeling is de huid gevoelig voor direct zonlicht (uv-straling) en warmte. Het is absoluut noodzakelijk om na de behandeling de huid voor minimaal twee weken te beschermen tegen de zon en de blootstelling aan zon te minimaliseren. Onderga geen behandeling als u op korte termijn op zonvakantie gaat of als u net terug bent van zonvakantie. Gebruik tot minimaal twee weken na de behandeling geen exfolierende producten. Verzorg de huid met vochtherstellende producten, met actieve werkstoffen om de huid te ondersteunen en het behandelresultaat te vergroten. De Schoonheidsspecialist geeft een advies op maat. 

HOEVEEL BEHANDELINGEN? 

Afhankelijk van het behandeldoel is Microneedling eenmalig in te zetten, of in kuurverband (4-6 behandelingen). In verband met de gevoeligheid van de huid voor direct zonlicht zullen de behandelingen plaatsvinden in het najaar en de winter. 

NAZORG? 

Houd er rekening mee dat tijdens en/of direct na de behandeling roodheid van de huid kan ontstaan. Deze roodheid kan tot ongeveer een week aanhouden. Afhankelijk van de intensiteit van de behandeling is het mogelijk dat de huid na enkele dagen begint te schilferen en/of dat de huid begint te vervellen. Bescherm de huid en trek/pluk/krab niet aan eventueel ontstane velletjes van de huid.Direct na de behandeling is de huid gevoelig voor direct zonlicht (uv-straling) en warmte. Het is absoluut noodzakelijk om na de behandeling de huid voor minimaal twee weken te beschermen tegen de zon en de blootstelling aan zon te minimaliseren. Gebruik tot minimaal twee weken na de behandeling geen exfolierende producten. Verzorg de huid met vochtherstellende producten, deze stimuleren een gezonde groei van cellen. De de schoonheidsspecialist geeft een advies op maat. 

 HEB JE NOG ANDERE VRAGEN ? 

Neem dan contact op via Whatsapp, Facebook of een e-mail.

 Microneedling (Dermapen) Prijs
 Microneedling gezicht € 130,00
 Gezicht + Hals € 150,00
 Gezicht + Hals + Decolleté € 170,00
 Kleine oppervlakte € 80,00
Hulp nodig?