beschikbaar ma t/m za 10:00 - 21:00
Hendrik Werkmanhof 31, 3544MB Utrecht

Microdermabrasie

Social

Behandeling informatie

Microdermabrasie

Microdermabrasie Sodium Bicarbonaat

Geschikt voor de behandeling van o.a.:

MICRODERMABRASIE

Microdermabrasie is de behandeling waarmee we jouw huid opfrissen. Deze methode helpt bij grove porien, (acne) littekens, grauwe of onzuivere huid. Zo kunnen we zelfs een rokershuid weer laten stralen.  

SALINABEAUTY STAAT VOOR RESULTAATGERICHTE BEHANDELINGEN. 

Wij kiezen voor natuurlijke huidverjonging. Microdermabrasie past daar perfect bij. Deze behandelmethode werkt namelijk op basis van een peeling in combinatie met apparatuur, waarmee we de dode huidcellen verwijderen. Microdermabrasie is veel intensiever dan een scrub. 

RESULTAAT 

Al na één behandeling is het resultaat zichtbaar.  De huid wordt strakker. De poriën fijner. De huidstructuur is beter. Lijntjes en rimpels zijn minder zichtbaar. Acne littekens verminderen. En de huid heeft een betere doorbloeding. Dit geeft jou weer een frisse blik. Zelfs als je rookt. Om optimaal resultaat te behouden zijn meerdere behandelingen raadzaam. In kuurverband vindt er om de 2 weken een behandeling plaats. Het aantal keer is afhankelijk van de huidconditie. Gemiddeld zal dit vier tot zes keer zijn. 

 BEHANDELING 

Microdermabrasie is een peeling met behulp van apparatuur. Deze is bedoeld om dode huidcellen te verwijderen. Microdiamont peeling op de huid zonder deze te beschadigen. Onze Schoonheidsspecialist past de intensiteit aan aan het huidtype en de dikte van de huid. Microdermabrasie werkt enkel op de opperhuid. Doordat dode huidcellen worden verwijderd is de huid in staat meer voedingsstoffen op te nemen. Grove poriën worden intensief gereinigd waardoor de huidstructuur wordt verfijnd. Na de Microdermabrasie behandeling ziet de huid er vaak rood uit. De huid kan trekkerig aanvoelen. Vermijdt daarnaast de zon en zonnebank op de dag van de behandeling. Door het verwijderen van de dode huidcellen, staat de huid open om de juiste voedingsstoffen op te nemen. 

HOEVEEL BEHANDELINGEN ZIJN NODIG? 

Resultaat is al na één behandeling zichtbaar. Om optimaal resultaat te behouden zijn meerdere behandelingen raadzaam. In kuurverband vindt er om de 2 weken een behandeling plaats. Het aantal keer  is afhankelijk van de huidconditie. Gemiddeld zal dit vier tot zes keer zijn. 

WAT IS DE HERSTELTIJD? 

Na de behandeling ziet de huid er rood uit. Dit is te camoufleren met de speciale de covercrème en foundation. De huid kan daarnaast trekkerig aanvoelen. Vermijdt op de dag van de behandeling tevens blootstelling aan de zon. 

HEB JE NOG ANDERE VRAGEN ? 

Neem dan contact op via Whatsapp, Facebook of een e-mail.

 Diamant Microdermabrasie Prijs
 Microdermabrasie gezicht € 80,00
 Gezicht + Hals € 100,00
 Gezicht + Hals + Decolleté € 120,00
 Kleine oppervlakte € 50,00
Hulp nodig?