beschikbaar ma t/m za 10:00 - 21:00
Hendrik Werkmanhof 31, 3544MB Utrecht

Happy Intim® Peel

Social

Behandeling informatie

Happy Intim® Peel

Geschikt voor de behandeling van o.a.:

Over Happy Intim® Peel

Als je last hebt van verkleuring van de huid in je oksels of je intieme zone, als je in die gebieden je huid liever wat gladder en lichter zou zien, kijk dan eens naar de combinatie van Happy® Intim Happy Peel met Happy® Intim Lightening Cream.

De Skin Tech Happy Intim®-lijn werd speciaal ontwikkeld voor mensen die op non-invasieve wijze bepaalde delen van de intieme zones willen verbeteren en problemen zoals droogheid, atrofie, verslapping en donkerverkleuring van de huid in het intieme gebied willen aanpakken.

Cosmetische behandeling van de intieme zones

Happy Intim® Peel is een speciale, medische TCA-peeling (met pijnstilling) om de huid in de anogenitale regio gladder en lichter te maken, te verstevigen en de algehele huidconditie in het gebied te verbeteren.
Het behandelprotocol bestaat uit twee peelingsessies in combinatie met thuisgebruik van Happy Intim® Lightening Cream om het resultaat te ondersteunen.

Verbetert de huid van de intieme zone en de oksels

Heb je last van vaginale atrofie, volumeverlies in de schaamlippen en een droge en slapper wordende huid in het hele gebied van en rondom de schaamstreek, dan is behandeling met Happy Intim® Rebirth Gel voor jou misschien wel de oplossing.

Happy Intim® Rebirth Gel (een speciale medische formulering van hyaluronzuur met een revitalisatiecomplex van antioxidanten en aminozuren in een spuit van 5 ml) is een injectiebehandeling voor het behandelen van vaginale atrofie, labia majores in het bijzonder. Rebirth Gel vult, voedt en hydrateert de huid. Het behandelprotocol bestaat doorgaans uit twee sessies in combinatie met thuisgebruik van Happy Intim® Rebirth Cream om het resultaat te ondersteunen.

Producten voor thuisgebruik

Happy Intim® Lightening Cream en Happy Intim® Rebirth Cream zijn ideaal om te gebruiken als nazorg na een professionele behandeling, maar kunnen ook uitstekend standalone gebruikt worden, mocht je nog niet naar een behandelaar kunnen of willen gaan.

Happy Intim® Body Peel is een exfoliërende foam met een zijdezachte structuur die je huid reinigt en licht peelt. Dode huidcellen en onregelmatigheden, zoals talgophopingen, worden op milde wijze verwijderd, gewoon in je eigen badkamer.

Maak deze thuisbehandeling af door je lichaam daarna in te smeren met Happy Intim® Body Butter voor een goede hydratatie en een zijdezachte huid.

Body Peel en Body Butter zijn ook perfect als preparatie voor zonvakanties of de Hollandse zomers, voor een zachte huid op het strand of voor die extra gladde en zachte touch aan je intieme leven.

HAPPY Intim® Happy Peel is een speciale, medische TCA-peeling (met pijnstilling) om de huid in de anogenitale regio gladder en lichter te maken, te verstevigen en de algehele huidconditie in het gebied te verbeteren.
Deze behandeling kan het beste opgevolgd worden met thuisgebruik van de HAPPY Intim® Lightening Cream.

De HAPPY Intim® Peel is geschikt voor zowel mannen als vrouwen vanaf 18 jaar.

Nee, de HAPPY Intim Peel doet geen pijn.

Voor het beste resultaat raden wij aan om de HAPPY Intim Peel 2 x te herhalen. Na minimaal 7 – 14 dagen rustperiode van de huid mag de HAPPY Intim Peel worden herhaald.

Na een HAPPY Intim® Peel zal de huid in de intieme zone gladder en lichter worden, verstevigen en de algehele huidconditie in het gebied zal verbeteren.

Nee, de HAPPY Intim Peel kan niet gecombineerd worden met een laserontharing behandeling in hetzelfde gebied. In dit geval adviseren we om eerst het laser traject af te ronden en daarna te starten met de HAPPY Intim Peel.

Huidtype 1-3
Start 2 weken voor de HAPPY Intim Peel met het gebruik van de Lightening Cream.

Huidtype 4-5
Start 4-6 weken voor de HAPPY Intim Peel met het gebruik van de Lightening Cream + Hydrochinon/tretenoïne.

Indien nodig
1 dag voor de behandeling scheren (niet op de behandelingsdag)

Na je HAPPY® Intim Peel raden wij aan om contact met water en warmte (sauna, zon, etc) gedurende de rest van de dag te vermijden.

 Happy Intim pakket Prijs
 2 peels inclusief lightening cream € 350,00
 Rebirth Gel pakket Prijs
 2x 5ml Rebirth Gel inclusief Rebirth Cream € 600,00
Hulp nodig?