beschikbaar ma t/m za 10:00 - 21:00
Hendrik Werkmanhof 31, 3544MB Utrecht

Biopeeling

Social

Behandeling informatie

BIO PEELING

Geschikt voor de behandeling van o.a.:

BIO PEELING

Heb je last van acne, acne littekens, grove poriën, onzuivere huid of pigmentvlekken – kies dan voor de Bio peeling van Neoderma. 

Deze biologische kruidenpeeling zorgt voor verrassend resultaat in slechts één behandeling.  Er bestaan sinds kort drie varianten van de Neoderma bio-peeling. Na deze peeling ziet je huid er stralend uit.  

OVER DE BIO PEELING  

Wie voor de Bio peeling kiest, kiest voor resultaat. De combinatie van algen, muntolie, melisse en calendula extracten zorgt ervoor dat de bloedcirculatie en talgproductie wordt verbeterd. Deze behandeling bevordert daarnaast celvernieuwing, de productie van collageen en elastine en normaliseert de immuniteit en alle functies van de huid. Dat zie je. 

RESULTAAT 

Zo wordt met behulp van de Bio peeling acne minder. Het is zelfs mogelijk dat het volledig verdwijnt. De huid kijkt na de behandeling rustiger en de talgproductie wordt gereduceerd. De huidstructuur oogt egaler; zo zijn pigmentvlekken minder zichtbaar. Na gebruik zijn poriën minder grof. De Bio peeling zorgt daarnaast voor een betere doorbloeding van de huid. 

ALLE HUIDTYPEN 

Deze biologische peeling is gebaseerd op een combinatie van algen, puur natuurlijke planteningrediënten en essentiële oliën. Dit maakt hem geschikt voor ieder huidtype, zelfs voor de donker getinte huid. Het product is niet agressief. Na gebruik ziet de huid er meteen goed uit. En dat wordt de dagen erna zelfs nog beter. Voor velen die andere peelings gewend zijn, is dit echt een aangename verrassing. 

 EEN OF MEERDERE BEHANDELINGEN 

Voor de Bio peeling wordt uitgevoerd, vindt er een uitgebreide huidscan plaats. We kunnen dan aangeven hoeveel behandelingen er nodig zijn om jouw gewenste resultaat te behalen. In veel gevallen zie je al na één behandeling resultaat. Wil je dit behouden, dan zijn meerdere behandelingen raadzaam. Bij de behandeling van zware acne wordt een kuur geadviseerd. 

BIO PEELING BIJ ZWARE ACNE 

Heb je last van zware acne? Dan is kuurverband raadzaam. Dit zijn drie behandelen binnen twee weken. Vervolgens is onderhoud noodzakelijk. Bij zeer actieve acne volgt er soms een uitbarsting na de behandeling. Dit is niet fijn, maar wel noodzakelijk om de acne daarna te kunnen verminderen. De huid ziet er na een acne behandeling met de Bio peeling van Neoderma een beetje rood. Daarnaast heb je een tintelend gevoel. Na een paar uur verdwijnt dit meestal. Na drie dagen gaat de huid licht schilferen en mag er een lichte scrub plaatsvinden om de dode huidcellen te verwijderen. 

 VOORDEEL: Resultaat na één behandeling 

  • Geschikt voor elk huidtype
  • Korte hersteltijd
  • Biologisch 
  • Vegan
  • Dierproefvrij
  • Maakt de huid niet lichtgevoeliger zoals een fruitzuur peeling 
  • Mag in de zomer worden uitgevoerd 
  • Geschikt voor alle huidtypen 

IS DEZE BEHANDELING GESCHIKT VOOR IEDER HUIDTYPE 

Ja, de Bio peeling van Neoderma is geschikt voor ieder huidtype; zelfs voor de donker getinte huid. 

WAT IS DE HERSTELTIJD? 

In de meeste gevallen ziet de huid er meteen goed uit én mag je je zelfs opmaken. Na een behandeling van zware acne kan wel een uitbarsting volgen en oogt de huid roder. Drie dagen na de behandeling gaat de huid in dit geval ook licht schilferen. 

HEB JE NOG ANDERE VRAGEN ? 

Neem dan contact op via Whatsapp, Facebook of een e-mail.

 
 Neo derma Bio-peeling Prijs
 Bio-peeling gezicht € 100,00
 Gezicht + Hals € 120,00
 Gezicht + Hals + Decolleté € 150,00
 Kleine oppervlakte € 70,00
Hulp nodig?