beschikbaar ma t/m za 10:00 - 21:00
Hendrik Werkmanhof 31, 3544MB Utrecht

Over Ons

Over Ons

De cosmetische zorg heeft zich met ongekende snelheid ontwikkeld. 
“We geloven in de haalbaarheid van een mooie gezonde en stralende huid, ongeacht je leeftijd. Kleine veranderingen maken echt het grote verschil” 
 
SALINA BEAUTY’s missie is om vakkundige, veilige en verantwoorde cosmetische ingrepen toegankelijk te maken voor vrouwen en mannen die cosmetische wensen hebben. 
We werken heel bewust alleen met natuurlijke producten, omdat deze ingrediënten voor het lichaam ‘herkenbaar” zijn en daardoor beter kunnen worden opgenomen voor een mooier resultaat. Daarnaast stellen we hoge eisen aan de producten waar we mee werken en kiezen uitsluitend voor A-merken. 
 
Een mooie huid krijg je met de juiste verzorging, maar komt ook van binnenuit, dus de juiste voeding speelt een hele belangrijke rol, naast goed in balans zijn,
beweging en rust. Uiteraard speelt je gezondheid hierin ook een grote rol. 
Om dit goed te kunnen doen en op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken volgen we regelmatig cursussen en trainingen, met name op het gebied van natuurlijke huidverjonging en kennis over voeding voor de huid.  
 
Salinabeauty stelt een persoonlijke benadering centraal, met aandacht voor individuele wensen, verwachtingen en gevoelens. Een vertrouwensband tussen ons en cliënt is daarbij van cruciaal belang. Tenslotte streven we altijd naar een optimaal, maar tegelijkertijd subtiel en natuurlijk resultaat. 
 
Mooi natuurlijk ouder worden.. 
Salinabeauty 

 

Hulp nodig?