beschikbaar ma t/m za 10:00 - 21:00
Hendrik Werkmanhof 31, 3544MB Utrecht

 

 

Werking laser ontharen

Beide lasers zijn geschikt voor ieder huidtype, zelfs de donkere en zongebruinde huid.  Uit de laser komt een krachtige gebundelde laserstraal die via het pigment geleid wordt naar het haarzakje. In het haarzakje wordt de energie van de laser omgezet in warmte, waardoor het haarzakje vernietigd wordt en er geen nieuwe haar kan groeien. Voor de laserbehandelingen is het pigment wat in het haarzakje zit nodig, ook wel melanine genoemd. De behandelkop van de laser geeft namelijk een energiestraal af die wordt geadsorbeerd door de melanine wat in het haartje zit.  De opname van de energiestraal gaat gepaard met een warmteontwikkeling die ook het haarzakje bereikt. Het haarzakje bereikt uiteindelijk een temperatuur van ongeveer 70 graden, waardoor het haarzakje wordt vernietigd. Hierdoor kan het zakje geen nieuwe haar meer produceren, mits de behandeling plaatsvindt in de juiste haargroeifase. Uit onderzoek is gebleken dat de ontharingsmethode zorgt voor gemiddeld 80-90 % haarreductie.

 

Aantal behandelingen Laser Ontharen

Het aantal behandelingen dat nodig is, hangt af van het te behandelen gebied, huidskleur, haarkleur en het type beharing. Wanneer de haar in de groeifase zit en met de wortel vastzit in de huid kan deze goed worden behandeld. Omdat niet alle haren in dezelfde groeifase zitten zijn er meerdere behandelingen noodzakelijk. Gemiddeld worden er zes- tot acht behandelingen geadviseerd, voor het beste resultaat. Voor een optimaal resultaat wordt het gelaat om de 6 weken en het lichaam om de 8 weken behandeld.

 

Voordelen van de Soprano ICE Platinum

 • Geschikt voor alle huidtypen, ook donkere huidtypen kunnen behandeld worden,
 • Geschikt voor grotere oppervlakten,
 • Geen irritatie van de omliggende huid,
 • Speciaal ontwikkeld voor het definitief verwijderen van ongewenste haargroei,
 • Onze laserapparaten hebben een FDA-keurmerk. (De FDA keurt de apparatuur, en wordt door fabrikanten en praktijken vaak als keurmerk gebruikt wat moet laten zien dat de gebruikte apparatuur veilig is en geen brandwonden of andere schade toebrengt aan de huid.)
 • U hoeft niet meer te scheren, harsen of epileren,
 • Het behandelde gebied blijft jarenlang glad,
 • Wordt als pijnloos ervaren,
 • Direct na de behandeling kunt u uw werkzaamheden weer hervatten,
 • Geschikt voor mannen en vrouwen

SOPRANO ICE PLATINUM IS EEN GEÏNTEGREERDE OPLOSSING DIE DE VOORDELEN COMBINEERT VAN ALLE 3 DE GOLFLENGTEN. DIT LEVERT UITSTEKENDE RESULTATEN OP VERGELEKEN MET AFZONDERLIJKE ENKELVOUDIGE GOLFLENGTEN.

De Platinum-versie combineert 3 lasergolflengten in één innovatief handapparaat en kan dus doelgericht verschillende weefseldiepten en anatomische structuren binnen in de haarfollikel behandelen. Dankzij de combinatie van deze absorptie- en penetratieniveaus, en ook door het grote dekkingsgebied van de behandeling, het comfort en het weinige onderhoud dat de diodelaser nodig heeft, biedt Soprano ICE Platinum de veiligste en meest veelzijdige behandeling voor ontharing die er momenteel is.

* 3 gecombineerde golflengten bestrijken het optimale behandelingsspectrum
* Nagenoeg pijnloos
* Bewezen veiligheid
* Alle huidtypen, zelfs gebruinde huid

ALEX 755NM GOLFLENGTE
Voor het breedste scala aan haartypen en haarkleuren.
De Alexandrite-golflengte biedt krachtigere energieabsorptie door de melaninechromofoor,
zodat deze golflengte ideaal is voor het breedste scala aan haartypen en -kleuren, vooral dun en licht haar. Met een oppervlakkigere penetratie richt de 755 nm-golflengte zich op de haarbalg in de haarfollikel, en is daarmee speciaal effectief voor oppervlakkig groeiend haar, zoals in de wenkbrauwen en op de bovenlip.

SPEED 810NM GOLFLENGTE:
Gehalveerde behandelingsduur.
De 810 nm-golflengte is de traditionele golflengte bij laserontharing en biedt diepe penetratie van de haarfollikel met een hoog gemiddeld vermogen, een hoge herhalingsfrequentie en een groot behandelgebied van 2 cm voor een snelle behandeling. De 810 nm heeft een gemiddeld melanine-absorptieniveau zodat het veilig is voor donkere huidtypen. De mogelijkheden voor diepe penetratie werken in op de haarbalg en haarbulbus, terwijl de gemiddelde dieptepenetratie ideaal is voor behandeling van de armen, benen, wangen en baardgroei.

YAG 1064NM GOLFLENGTE:
Speciaal geschikt voor donkere huidtypen.
De YAG 1064-golflengte wordt gekenmerkt door lagere absorptie door melanine zodat het een geschikte oplossing is voor donkere huidtypen. Tegelijkertijd biedt de 1064 nm de diepste penetratie van de haarfollikel, zodat ook de bulbus en papil worden behandeld, alsook diep groeiend haar op plaatsen zoals de hoofdhuid, oksels en genitale delen. Met een hogere waterabsorptie die een hogere temperatuur tot gevolg heeft, verhoogt het gebruik van de 1064 nm-golflengte het thermische profiel van de gehele laserbehandeling voor de meest effectieve ontharing.

  Hulp nodig?